Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hvorfor møteplassen Cafe4u ?


Mange av oss har kanskje mistet jobben i denne pandemien, noen av oss har blitt syke og er fortsatt slitne, noen av oss må tenke nytt, finne ny jobb, kanskje omskolere oss. Noen av oss sitter litt fast og lurer på veien videre. Noen av oss har jobbet ekstra hardt i pandemien og noen av oss har det ganske greit, har jobb og er stort sett fornøyde.

Vi er i en situasjon som har vart lenge nå, en situasjon vi ikke ser helt enden på enda.

Noen er ekstra engstelige og noen er bare veldig lei. Vi er alle unike mennesker og like verdifulle, mange av oss har mistet jobben, har blitt tvunget til å tenke nye retninger, ta nye utdannelser.

Eller kanskje du befinner deg i en tilværelse hvor du ikke aner hva du skal gjøre med livet ditt akkurat nå. 

Forandring som ikke er nødvendigvis selvvalgt, kan være vanskelig, men kan også være en hjelp og en ny start til å komme seg videre, få et nytt perspektiv eller lære noe nytt.

Hva kan du forvente og hva er målet vårt?

 Vi ønsker å gi deg en kreativ og inspirerende start på dagen, hvor vi vil ha en gjest hver gang som holder et lite innlegg. Vi ønsker at du skal få møte nye mennesker, skape nye relasjoner og vi ønsker å hjelpe hverandre til å skape et godt nettverk, som på sikt også kanskje kan få enkelte ut i arbeid igjen.

Vi ønsker også flere frivillige til å hjelpe til med diverse. Kanskje synes du det er motiverende å hjelpe til og kanskje også være med å skape nye spennende tiltak som kan være med å løfte arbeidet vårt.Vårt største ønske er å forebygge ensomhet, mer plass til kreativitet, se mennesker og rett og slett hjelpe hverandre.
Det mange av oss trenger er en tilhørighet, et sosialt møtested, noe å komme til, et sted hvor vi får inspirasjon og energi. 


Vi ønsker fortsatt å gi håp til barna våre, men for å kunne klare dette, må vi starte med oss selv.  

Vi på Hope4u,  ønsker å dra i gang noe vi vil kalle for Nettverkskaffe. Vi åpner opp for dette først og fremst på dagtid, hvem vet om det blir ettermiddagskaffe og kveldskaffe også.

Velkommen til en god start på dagen, håper vi ses !

Kaffe og te er selvsagt alltid gratis !

Cafe4u arrangeres av organisasjonen Hope4u på gamle nebbenes 

Se mer info om organisasjonen www.hope4u.no på våre sider !

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn